Edendame teaduspõhise hariduse kaudu loodussäästlikku mõtteviisi ning maaelu tarka ja tasakaalustatud korraldamist.

Sündmused

aug
R
28
2015
Marti Tutti filosoofiadoktori väitekirja kaitsmine
Kreutzwaldi tn 56 (Tehnikamaja) ruumis B136

Viimased uudised

Maaülikoolis on pingelisim konkurss erialastipendiumiga õppekavale

02.07.2015

Eesti Maaülikoolis on tänase seisuga kõrgeim konkurss (6,96) toiduainete tehnoloogia õppekavale, mis on üks nutika spetsialiseerumise erialadest, kus parimatele sisseastujatele on tagatud 160-eurone kuustipendium. Lisaks ootab igakuine stipendium ka tehnotroonika ning loomakasvatuse ja kalakasvatuse õppekava parimaid. 

Maaülikoolis soovitakse enim õppida majanduse ja toiduga seotud erialadel 

29.06.2015

Eesti Maaülikooli on sisseastumisperioodi esimese nelja päevaga esitatud enam kui 2000 sisseastumisavaldust. Kõrgeim konkurss (4,28 soovijat kohale) on maamajandusliku ettevõtluse ja finantsjuhtimise õppekavale, järgneb toiduainete tehnoloogia (4,24) ning veterinaarmeditsiin (3,77). Erialade populaarsuse pingereas järgnevad loodusturism ning keskkonnakaitse.

Maaeluminister tunnustab parimaid lõpetajaid

29.06.2015

Maaeluminister Urmas Kruuse tunnustab täna, 29. juunil maamajanduslike kutseõppeasutuste, Eesti Maaülikooli ja  Eesti Mereakadeemia parimaid lõpetajaid, kelle hulgas on neli Eesti Maaülikooli lõpetanud noort: Gustav Muusikus (põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine magistriõpe); Birgit Kivi (loomakasvatuse magistriõpe); Taavi Kiisk (maamajandusliku ettevõtluse ja finantsjuhtimise bakalaureuseõpe) ning Reigo Roos (metsanduse bakalaureuseõpe).

Eesti Maaülikool

Kreutzwaldi 1 Tartu 51014, tel (+372) 731 3001, faks (+372) 731 3037, e-post: infoemu.ee

  WebMaster