Uudised

Tartu ootab noori osalema lühifilmide konkursil

Tartu linnavalitsus koos Anne noortekeskusega kutsub seoses Euroopa päeva tähistamisega Tartus kooliõpilasi ja tudengeid osalema lühifilmide konkursil, mille eesmärgiks on tutvustada Tartu linna innovaatilise, noorusliku ja ettevõtliku noortelinnana.

 

Konkursile on oodatud igas tehnikas lühikesed ja löövad Tartut tutvustavad lühifilmid, mille pikkus peaks jääma vahemikku 30 sekundit kuni 5 minutit.

Filmiklippide esitamise lõpptähtajaks on 30. aprill ning parimaid autasustatakse 9. mail Euroopa päeva peaüritusel.

"Tartu on täis häid mõtteid ning tihtilugu on nende mõtete kandjateks just kooliõpilased ja tudengid. Kes veel kui mitte noored inimesed näevad Tartut oma nurga alt ning oskavad Tartut seeläbi atraktiivselt muule Eestile ja maailmale tutvustada,“ selgitas linnavalitsuse avalike suhte osakonna juhataja Indrek Mustimets. „Mida rohkem on Tartust erinevaid vaatenurki, seda põnevam see on nii meile kui meid uudistavatele inimestele."

Filme hinnatakse kolmes vanusegrupis: alg- ja põhikooliõpilased, gümnaasiumiõpilased ja tudengid. Paremad filmid pannakse Tartu linna kodulehele ja neid võidakse kasutada Tartu linna tutvustavatel üritustel või kampaaniates.

Konkursiga seotud materjalid (tingimused, tulemused jmt) asuvad aadressil http://www.tartu.ee/videokonkurss

Lisainfo: avalike suhete osakonna juhataja Indrek Mustimets, tel 736 1171, 506 3076.

 

Mihkel Lendok
Tartu linnavalitsuse pressiesindaja
Tel 736 1162, 56640190

 

13.04.2009