Uudised

Eesti Maaülikool kutsub homme rahvaspordipäevale

Homme, 16. mail algusega kell 16.30 toimub Tartu Raekoja platsil rahvaspordiürituse Tartu Linnasprindi teine etapp. Eesti Maaülikooli spordiklubi kutsub kõiki huvilisi kesklinna orienteeruma ja kepikõnnimatkale.

„Linnasprint on ellu kutsutud selleks, et propageerida tervislikku eluviisi nii noorte kui vanemate tartlaste seas ning kujundada inimestes tervislikke eluviise ja liikumisharjumusi,“ selgitas Eesti Maaülikooli spordiklubi spordijuht ja ürituse peakorraldaja Tauri Tilk.
                                                           
Linnasprindi rada kulgeb Tartu kesklinnas peamiselt Raekoja platsi ümbruses ja Toomemäel. Tegu on poolvalikrajaga, kus osalejatel tuleb läbida 12st punktist neli kohustuslikku ning neli vabalt valitud punkti (kokku kaheksa punkti). Maha on märgitud kaks erinevat rada - läbida tuleb kohustuslikud punktid, mis on märgitud vastava võistlusklassi komposterlehele. Võitjad selgitatakse aegade põhjal kahes võistlusklassis – absoluutklass ja kooliõpilased.

Võistlusele saab eelregistreerida kuni 15. mai hilisõhtuni, kuid kirja saab panna end ka koha peal. Võistkonnas on kaks inimest, pilet maksab kuni 15. maini paari peale kaks eurot, vahetult enne võistlust neli eurot.

Linnasprindi start on avatud 16.30-18.30, finiš suletakse 19.10. Kepikõndijad stardivad koos teejuhiga kell 18.00.

Linnasprindi viimane etapp toimub 26. septembril.

Täpsem ajakava, võistlusjuhend ja informatsioon: http://linnasprint.emu.ee