Uudised

Rotalia Foundation (USA) annab Eesti Maaülikooli tudengitele üle neli stipendiumit

Reedel, 5. septembril annab Rotalia Foundation (USA) oma pidulikul aktusel Tartus üle Eesti avalik-õiguslike ülikoolide üliõpilastele 50 eraannetusel põhinevat 2000-eurost stipendiumi, millest neli kuulub Eesti Maaülikooli tudengitele.

Eesti Maaülikooli õppeprorektor Paavo Kaimre ütles, et eraannetustel põhineval stipendiumifondil on märkimisväärne roll õpingutes edukate ja aktiivsete Eesti üliõpilaste toetamisel ning Eesti noore haritlaskonna kujundamisel. „Suur rõõm on sellest, et võrdväärselt teiste avalik-õiguslike ülikoolide üliõpilastega pälvivad tunnustust ka tublid maaülikooli tudengid,“ lisas ta.

Eesti Maaülikooli tudengitest pälvivad stipendiumi Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi maastikukaitse ja -hoolduse õppekava magistrant Kai Allikas, põllumajandus- ja keskkonnainstituudi vee ja maismaa ökosüsteemide rakendusbioloogia õppekava bakalaureuseastme tudeng Merlin Grosberg, veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi loomakasvatuse õppekava magistrant Kätlin Laur ning metsandus- ja maaehitusinstituudi metsamajanduse õppekava magistrant Sigrid Strantsov.

Stipendiumid antakse üle pidulikul aktusel 5. septembril kell 17 Tartus Rotalia majas (Tähe 3).