Uudised

Maaülikool väisas Lõuna-Eesti suurimat haridusmessi

Möödunud reedel tutvustasime haridus- ja infomessil Intellektika Eesti Maaülikooli võimalusi. Lisaks põnevatele töötubadele ning messidel legendaarseks saanud maaülikooli lehmakommidele paelusid noori messilisi enim veterinaarmeditsiini, loomakasvatuse, geodeesia ja maakorralduse, keskkonnakaitse ning tehnikaerialad.

Praktilistes töötubades said huvilised lektor Birgit Maasingu juhendamisel analüüsida toote väärtuse selgitamise võimalusi läbi e-turunduse kanalite, mõelda lektor Peeter Vassiljeviga kui maastikuarhitekt püstitades tavatutest ehitusmaterjalidest konstruktsioone, ehitada oma kätega hüdraulilise robotkäe hüdraulika- ja pneumaatika lektor Marten Madissoo juhendamisel ning panna kokku elektrimootori ja lülititega mõttetu masina.

Neid, kes soovivad tutvuda Eesti Maaülikooli võimalustega veel ja lähemalt, ootame 28. veebruaril meie lahtiste uste päevale, kus jagavad kogemusi ja räägivad erialadest tänased maaülikooli tudengid. Samuti tutvustame EMÜ erialaseltse ning avatud on karjäärikohvik, kus anname nõu erialavaliku osas. Ka lahtiste uste päeval ootavad Sind mitmed praktilised töötoad, kus saad oma käega järgi proovida, mida Sind huvitav eriala endast kujutab.

Tule ja leia kindel tulevikuala Eesti Maaülikoolist!