Uudised

EMÜ maadlejad tegid meistrivõistlustel silmapaistva tulemuse

Foto: Erakogu
Fotol vasakult: Silver Tõgen, Kaisa Muutra, Maria Kilk, Kaarel Maaten, Kaarli poeg Jakob, treenerid Veiko Proovel ja Jakob Proovel.

Möödunud laupäeval näitasid maaülikooli spordiklubi maadlejad Valgas toimunud maadluse Eesti meistrivõistlustel taaskord oma kõrget taset. Sõiduvees olnud sportlased tõid endaga viis medalit, olles poodiumil esindatud nii Kreeka-Rooma, vaba- kui ka naistemaadluses.

Kreeka-Rooma maadluses saavutas 2. koha Kaarel Maaten (-130kg) ja 3. koha Silver Tõgen (-82kg). Hõbedasajuga jätkas Kaarel Maaten ka vabamaadluses (-125kg) ning Maria Kilk naistemaadluses (-62kg), teenides välja teise koha. Kolmandale kohale tuli samuti maaülikooli spordiklubi maadleja Kaisa Muutra (-76kg). Naiskondlikult oli EMÜ SK üheteistkümne klubi arvestuses kolmas. 

„Sel korral teenisime palju hõbedat, mis on üsna hea tulemus ja millega tuleb rahule jääda,“ rääkis maaülikooli spordiklubi maadluskooli treener Veiko Proovel. Tema sõnul on maadluskool alati oma rida ajanud ning kavatseb samas vaimus jätkata ka edaspidi. „Eestis on maadlusklubid väikesed ning igaüks teeb ja treenib täpselt nii targalt kui oskab.“ Proovel lisas, et edaspidiste treeningutega asutakse valmistuma juba järgmise aasta meistrivõistlusteks, mis on maadlejate olulisim võistlus Eestis.

Soovime meie maaülikooli spordiklubi võimekatele maadlejatele palju õnne ning uusi õnnestumisi tulevastel meistrivõistlustel!