Uudised

Eesti Maaülikooli kursus pälvis aasta e-kursuse tiitli

Foto: Helen Vellau

Möödunud reedel toimus seminar „E-kursuse kvaliteedimärk 2018“, kus kuulutati välja „Aasta e-kursus 2018“. Esmakordselt kümne aasta jooksul pälvis tunnustuse Eesti Maaülikool toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli dotsent Kadrin Meremäe loodud kursusega „Piima ja piimatoodete kvaliteet ning ohutus“.  

Hindamismeeskonna sõnul on tegemist suurepärase kursusega, mida võib eeskujuks tuua teistelegi. See on visuaalselt meeldiv ning selle keelekasutus on hea ja sõbralik – ehkki terminoloogiat on palju, on kursus mõistetav ka tavakuulajale. See on loogilise ülesehitusega, asjakohaste illustratsioonidega ning loodud arusaadavas teaduskeeles. Lisaks on kursusel õppijate motiveerimiseks ja toetamiseks kasutatud erinevaid tehnoloogilisi lahendusi. Ka õppijad tõstsid meeskonna sõnul esile Kadrin Meremäe aktiivsust ja põhjalikkust tagasiside andmisel foorumites.

Lisaks anti seminaril välja „E-kursuse kvaliteedimärk 2018“, millega tunnustati maaülikooli e-kursusi „Ehitusgeodeesia alused“ „Geodeesia I“, „Maamõõtmise alused“, „Inimese hügieen ja tervis“ ning „Piima ja piimatoodete kvaliteet ning ohutus“.