Seminari korraldavad EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskuse PlantValor teadlased koostöös Kaunase Tehnikaülikooli teadlastega, kes on kutsutud ka ettekandeid tegema.
PÄEVAKAVA:
10.00-10.15 Sissejuhatus ja tervitussõnad
10.15-11.15 Prof. P.R. Venskutonis (KTU), ülevaatlik ettekanne Kaunase Tehnikaülikooli toidualasest teadus- ja arendustööst - "Overview of the R&D work in Kaunas University of Technology (KTU)"
11.15-12.00 Dr. Vaida Kitryte (KTU), ettekanne tööstusliku kanepi tootmisjääkide kasutamisest - “Recovery of non-psychotropic phyto-cannabinoids and antioxidants from industrial hemp (Cannabis sativa L.) processing by-products”
12.00-12.30 Energiapaus
12.30-13.30 Prof. P.R. Venskutonis (KTU), ettekanne tuleviku funktsionaalsetest toitudest ja toormaterjalidest - “Future foods: towards functionality and personalized nutrition (functional foods/nutraceuticals, new materials, innovative technologies, health claims)”
13.30-14.15 Dr. Michail Syrpas (KTU), ettekanne mikrovetikate väärindamisest - “Microalgae as a new promising source for nutraceuticals and other high added value products”
14.15-14.30 Kokkuvõte ja päeva lõpetamine
Kõik ettekanded on inglise keeles.
Seminar on tasuta.
Registreerumiseks tuleb täita veebivorm SIIN.