Uudised

Rattarikka ülikooli konkurss

Rattarikka ülikooli konkurss toimub tänavu esimest korda ja selle eesmärgiks on selgitada välja Eesti kõige rattasõbralikumad ülikoolid ja kõrgkoolid. Konkursile on oodatud osalema kõik, kes soovivad oma koolis rattakasutust aktiivsemaks muuta.

Eesti rattarikkaks! algatuse eesmärk on teha jalgrattaga tööle-kooli ja muude igapäevaste käikude tegemine niivõrd mugavaks, turvaliseks ja loomulikuks, et kergliiklus muutuks üheks eelistatumaiks liikumisviisiks Eesti linnades ja külades. Kui paljudes põhjamaade linnades kasutavad iga päev tööle sõiduks jalgratast sajad tuhanded linlased, siis on see võimalik ka Eestis. Häid näiteid leidub juba praegu ka Eesti linnadest, asutustest ja kõrgkoolidest, kus jalgratast palju kasutatakse. Selle kevadega tahamegi võimalikult palju häid näiteid Eestist koguda ja rattarikkamast Eestist huvitatud inimesi kokku tuua.

Kuidas osaleda?
Moodusta oma koolis vähemalt kaheliikmeline meeskond ning registreeri see aadressil
ylikool@rattarikkaks.ee . Sinu meeskonna ülesandeks on selgitada välja oma kooli rattasõbralikkus ning pakkuda välja lahendusi kuidas saaks oma koolis rattakasutust aktiivsemaks muuta.

Konkurss kestab ajavahemikus 15.04-15.05.2009.

Mida ja kuidas täpsemalt hinnata, seda saad lugeda siit:
www.rattarikkaks.ee

Parimate meeskondade vahel loositakse välja kvaliteetne rattavarustus ning kõige rattasõbralikum kool saab eriauhinna.

Lisainfo:
Daniel Juhhov
e-post: daniel@rattarikkaks.ee
telefon: 56482561

 

13.04.2009