Uudised

Maaülikooli nõukogu valis üheksa professorit

Eesti Maaülikooli nõukogu valis 18. juuni istungil professoriteks Vladimir Andrianovi, Tõnu Püssa, Haldja Viinalassi, Tiit Paaveri, Andres Kiviste, Kalev Jõgiste, Kadri Karbi, Ingmar Oti ja Rando Värniku.

Kirurgia professoriks valiti veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi dotsent Vladimir Andrianov. Toksikoloogia professoriks valiti veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi dotsent ja vanemteadur Tõnu Püssa. Loomageneetika ja tõuaretuse professoriks valiti veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi professor Haldja Viinalass. Kalakasvatuse professoriks valiti veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi professor Tiit Paaver.

Metsandusliku modelleerimise professoriks valiti metsandus- ja maaehitusinstituudi professor Andres Kiviste. Metsaökoloogia professoriks valiti metsandus- ja maaehitusinstituudi vanemteadur Kalev Jõgiste.

Aianduse professoriks valiti põllumajandus- ja keskkonnainstituudi professor Kadri Karp. Hüdrobioloogia professoriks valiti põllumajandus- ja keskkonnainstituudi professor Ingmar Ott.

Maamajandusökonoomika professoriks valiti majandus- ja sotsiaalinstituudi direktor Rando Värnik.

 

18.06.2009