Uudised

Maaülikooli tudengit pärjati tiitliga „Microsoft Student Partner"

Esmakordselt valiti Eesti Maaülikooli tudeng rahvusvahelisse programmi "Microsoft Student Partners", mida viiakse Eestis läbi juba 2003. aastast. Microsoftil on praegu ligi 2500 partnertudengit 94 riigis. Kokku tunnustati Microsoft Student Partner (MSP) tiitliga viie Eesti kooli säravat õppurit.

Microsoft Student Partner tiitliga tunnustati maaülikooli ergonoomika eriala tudengit Annika Toitu.

"MPS on kvaliteedimärk, mis on antud kõige nutikamatele tehnoloogia- või disainierialade tudengitele ning aitab neil tulevikus leida head töökohta," selgitas programmi eestvedaja Microsoft Eesti arendusplatvormi evangelist Andres Sirel.

 

Sireli sõnul annab tudengile globaalselt tunnustatud tiitli lisamine oma CV-sse paremad võimalused karjääri edendamiseks. Hiljem on partnertudengitel võimalik kandideerida ka tiitlile „Microsoft Most Valuable Professional" või suvepraktikale Microsofti peakontoris Redmondis." MSP programm taandub kolmele märksõnale: uudne, julge ja avatud.

„Microsoft Student Partners" on rahvusvaheline tunnustusprogramm, mis ühendab tuhandeid tehnoloogiahuvilisi tudengeid üle maailma. Programmi liikmed saavad suhelda Microsofti akadeemilise ringkonnaga, kasutada kõige uuemat Microsofti tarkvara, infomaterjale ja võtta osa erinevatest Microsofti korraldatud koolitustest. Eestis pärjatakse MSP tiitliga igal õppeaastal entusiastlikke tehnoloogia ja disaini erialade tudengeid, kelle roll on esindada Microsofti oma koolis.

Sel aastal läbisid konkursi Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Polütehnikumi, Eesti Kunstiakadeemia, Eesti Maaülikooli ja Tartu Ülikooli tudengid.

 

Kui tudengitel peaks tekkima küsimusi Microsofti toodete ja tehnoloogiate kohta, võivad nad Annika Toidu poole pöörduda.

Annika Toit
annika.toit@emu.ee

MSN: annikatoit@hotmail.com
Skype: akinnake

 

14.09.2009