Uudised

24. märtsil on Eesti Maaülikoolis lahtiste uste päev

Kolmapäeval, 24. märtsil on Eesti Maaülikoolis lahtiste uste päev. Abituriendid saavad lisaks peamajale uudistada ka õppe- ja teaduslaboreid, tudengiseltside ruume, ühiselamuid, spordihoonet ja osaleda spordiklubi kinkekaartide loosimisel.

Maaülikooli peahoone uksed Kreutzwaldi 1A on avatud alates kella 10-st. Tulijaid ootab soe kõhutäis. II korruse fuajees jagavad instituudid teavet õppimisvõimaluste kohta.

Päeva avab kell 11 õppeprorektor Jüri Lehtsaar. Erialaseltside näitemängus näeb maaülikooli elu tudengite pilgu läbi.

Kell 12-15 on avatud õppe- ja teaduslaborid. Metsamajas asuvas maastikuteatris näidatakse linnulennul vaadet Eestile. Tehnikamajas saab tutvuda mootoritemaailma, treimise ja freesimisega. Tulevasi loomaarste ootab Zoomeedikum.

Lahtiste uste päeval osalenute vahel loositakse välja kolm 500-kroonist maaülikooli spordiklubi kinkekaarti.

Maaülikool avab tänavu kaks uut eriala – biotehnilised süsteemid ja toiduainete tehnoloogia. Nagu mullugi, on võimalus riigieelarvelistele õppekohtadele kandideerida ka neil, kes pole teinud riigieksameid (v.a. veterinaaria).

Maaülikooli lahtiste uste päeva kava.

Lahtiste uste päev toimub korraga kõigis Tartu kõrgkoolides. Lisaks Eesti Maaülikoolile ootavad huvilisi ka Tartu Ülikool, Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused, Tartu Kõrgem Kunstikool, Eesti Lennuakadeemia, TTÜ Tartu Kolledž ja Tartu Tervishoiu Kõrgkool.



Täpsem info:

Kadri Kalle, õppeosakonna projektijuht, tel 731 3038, 524 6437;

Tiiu Lille, vastuvõtu peaspetsialist, tel 731 3048, 525 3666