Uudised

RMK Heino Tederi nimelise stipendiumikonkursi tingimused

Sihtasutus Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fond kuulutab välja RMK Heino Tederi nimelise stipendiumikonkursi.

RMK Heino Tederi nimelise stipendiumikonkursi eesmärk on ergutada üliõpilaste õppetööd ja tunnustada magistriastme üliõpilasi nende seniste õppetulemuste ning aktiivse ühiskondliku tegevuse eest. Ühe stipendiumi suurus on 50 000 krooni, seda makstakse välja võrdsete osadena 5000 krooni kuus septembrist kuni juunini. Stipendiumitaotlusi võivad esitada metsamajanduse eriala magistriastme üliõpilased, kes stipendiumikonkursi väljakuulutamise ajal on Eesti Maaülikooli üliõpilaste nimekirjas.

Vabas vormis kirjutatud stipendiumi taotlus koos elulookirjelduse ning väljavõttega kahe eelmise semestri õppetulemustest esitada märksõnaga "RMK stipendium" varustatud ümbrikus SA Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fond juhatusele hiljemalt 27. septembriks aadressil Kreutzwaldi 1, 51014 Tartu.

Stipendiumikonkursi fond moodustub RMK poolt annetatud summast, mida kasutatakse metsamajanduse eriala magistriastme üliõpilaste stipendiumide väljaandmiseks.

Stipendiumikonkursi komisjon on vähemalt kolmeliikmeline (liikmetest vähemalt üks on RMK esindaja ja üks metsandus- ja maaehitusinstituudi esindaja), konkursikomisjoni moodustab Eesti Maaülikool.

Stipendiumikomisjon teeb oma otsused hiljemalt 5. oktoobriks 2010. a.