Uudised

Maaülikool ootab abituriente tudengivarjudeks

Eesti Maaülikooli üliõpilased kutsuvad sügisesel koolivaheajal (22.-28. oktoober) abituriente tudengivarjuna osa saama ühest tõelisest ülikoolielu päevast.

Kõik abituriendid, kes on huvitatud maaülikoolis õppimisest, saavad võimaluse tutvuda valitud erialaga juba enne sellele õppima asumist. Sel viisil saab õpilane, kes kahtleb oma valikutes, leida kõige sobivama ja õigema, ning õpilane, kes on oma valiku teinud, saada sellele kinnitust. Varjupäeva vajalikkust näitab ka see, et projekti vastu tuntakse suurt huvi.

Abiturient saab varjupäeval osaleda loengutes, tutvuda õppekavadega ning teha läbi täisväärtusliku ülikoolipäeva. Samuti on võimalik varjutada tudengeid mitmel järjestikusel päeval, kui abiturienti huvitavad võrdsel määral kaks eriala. Eelnevatel aastatel on populaarseimad erialad olnud maastikuarhitektuur ning põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine.

Õpilastel tuleb osalemiseks täita avaldus ja saata see üliõpilasesinduse aadressile eryytli@emu.ee. Avalduse saab alla laadida esinduse koduleheküljelt http://ye.emu.ee/.

Kui abiturient ei soovi tudengit varjutada, saab ta tutvuda maaülikoolis õppimise võimalustega lahtiste uste päeval, mis toimub 26. oktoobril maaülikooli peahoones (Kreutzwaldi 1a) kell 10-15.

Varjupäeva korraldab projekti „Tudengi-vari“ raames Eesti Maaülikooli Üliõpilasesindus.  

Lisainfo: Elle Rüütli, Eesti Maaülikooli üliõpilasesinduse sekretär, tel 731 3049 


Autor: Eesti Maaülikool