Uudised

Eesti Maaülikool kutsub öisesse Tartusse orienteeruma

Homme, 3. augusti hilisõhtul toimub Eesti Maaülikooli Spordiklubi eestvedamisel Tähtvere spordipargis öine teateorienteerumine.

„Öiste orienteerumisvõistluste eesmärgiks on tuua vaheldust spordisõprade võistlusgraafikusse ning pakkuda suviselt soojas Tartus mõnusat öist seiklust,“ selgitas Eesti Maaülikooli spordiklubi spordijuht ja ürituse peakorraldaja Tauri Tilk. 27. juulil toimunud Tartu Linnasprint Öö esimene etapp – paarisorienteerumine – tõi kokku 35 võistluspaari.

Teateorienteerumise start avatakse Eesti Maaülikooli spordihoone (Kreutzwaldi 3) ees kell 22.30 ning on avatud kuni 23.30ni (vajadusel kauem). Finiš suletakse poolteist tundi pärast stardi sulgemist.

Võistluste rada kulgeb läbi Tähtvere spordipargi ja Supilinna. „Tegu on suundorienteerumisega, kus osalejatel tuleb läbida kaheksa kohustuslikku punkti,“ rääkis Tilk. „Meestele ja naistele ning esimesele ja teisele vahetusele on koostatud erinevad rajad, mis tähendab, et esimese vahetuse läbija annab finišisse jõudes teate üle paarilisele, kes saab sel hetkel kaardi ning stardib oma rajale.“

Rohkem infot: http://linnasprint.emu.ee