Uudised

Tudengimess viib kokku ettevõtjad ja tudengid

Kolmapäeval, 9. aprillil toimub Eesti Maaülikooli Spordihoones (Tartu, Kreutzwaldi 3) info- ja teabemess „Tudeng ja ettevõtjad“. Messi korraldab Eesti Maaülikooli tudengite algatus MTÜ Tudengi tulevik. 

„Messi eesmärgiks on tutvustada tudengitele erinevaid praktika- ja töövõimalusi ning pakkuda neile vahetut suhtlemist ettevõtete ja tööandjatega,“ rääkis projektijuht Reesika Adojaan. „Läbi ettevõtmise tahame edendada ettevõtjate koostööd maaülikooliga ning ka omavahel.“ Maaülikoolis korraldatav info- ja teabemess on Adojaani kinnitusel mõeldud sillaks eelkõige maamajanduslike ettevõtete ja tudengite vahel: „Soovime viia kokku üliõpilased ja ettevõtjad, et seeläbi vähendada kõrgharidusega noorte töötute arvu.“

Messile tuleb end tutvustama ning võimalikke praktikante või töötajaid otsima ligi 50 ettevõtjat, kelle tegevusvaldkond kattub maaülikoolis õpetatavaga.

Messil toimuvad erinevad seminarid, näiteks räägitakse, kuidas kaaluda õhku, aga ka kutsestandarditest ja töölepingutest, samuti tutvustatakse bensiinimootoriga puldiautot.

Üritus on kõigile huvilistele tasuta. Sissepääs messile on avatud 10.30-16.00.

Rohkem infot messi kohta: www.tudengimess.eu