Uudised

Maaülikool korraldab põhikooliõpilastele Teaduslahingu

Eesti Maaülikool koostöös noorteadlaste projektiga "Elus teadus" korraldavad 2015. aastal põhikooliõpilastele suunatud Teaduslahingu, kus igapäevaelus ette tulevatele probleemidele ja teaduslikele küsimustele pannakse käed külge ning leitakse läbi katsetamise ja meeskonnatöö lahendus. 

 „Teaduslahing on omapärane võistlus, sest võtab kokku erinevad valdkonnad ja nõuab seeläbi õppeaineüleseid teadmisi. Teaduslahingu eesmärk on näidata, et enam ei piisa pelgalt bioloogia või füüsika teadmistest, vaid on vaja ka oskust teadmisi reaalsesse ellu rakendada,“ sõnas Teaduslahingu projektijuht Kristi Parro.

Teaduslahingule oodatakse 7.-9. klasside kolmeliikmelisi võistkondi, registreerumine on avatud 24. novembrist kuni 8. detsembrini.

Teaduslahing koosneb kahest etapist: 26. - 30. jaanuaril toimuvad eelvoorud 15 maakonnakeskuses ja Tallinnas. Igas piirkonnas oodatakse osalema 15 kolmeliikmelist võistkonda. Iga piirkonna eelvooru võitja saab edasi finaali, mis toimub 15. mail Eesti Maaülikoolis. Lisainfot Teaduslahingu kohta leiab kodulehelt http://teaduslahing.emu.ee

 

Täpsem info: Kristi Parro, Teaduslahingu projektijuht, tel: 5646 6479, e-post: elus.teadus@gmail.com