Uudised

Õppeaasta maaülikoolis algab 1. septembril aktuse ja kohanemisnädalaga

Foto: Tarmo Haud
EMÜ spordihoone.

Eesti Maaülikool alustab uut õppeaastat aktusega 1. septembril kell 12. Aktus toimub EMÜ spordihoone (Kreutzwaldi 3) peasissepääsu poolsel õue alal.

Esmakursuslasi tervitab maaülikooli rektor Mait Klaassen, õppeprorektor professor Endla Reintam ja üliõpilasesinduse esimees Kristi Kõva. Ülikooliperet tuleb tervitama ka maaeluminister Arvo Aller, Tartu linnapea Urmas Klaas, vilistlaskogu esimees Marko Kass ning maaülikooli kammerkoor Camerata Universitatis Seidi Mutso juhatusel.  

Traditsiooni kohaselt kingitakse kõrghariduse esimese astme õppekavade parimatele sisseastujatele ülikooli tekkel. Teklid annab üle ülikooli rektor Mait Klaassen.

Aktusele järgnevad tervitused instituutides.

Kooliaasta esimene nädal (1. – 4. september) on esmakursuslasele sel aastal pisut teistsugune. Tavapärase õppetöö asemel on kavas erinevad ülikooliellu sisseelamis- ja eriala tutvustavad loengud ning üritused. Täpsem info SIIN. Edaspidi toimub õpe vastavalt tunniplaanile, mis on tutvumiseks üleval õppeinfosüsteemis ÕIS.

Ühiselamukohta saab taotleda alates 3. augustist 2020. Ülikooliellu sisse elada aitavad ka tuutorid, üliõpilasesinduse liikmed, instituutide õppekorraldusspetsialistid ja ka õppeosakonna töötajad. Ülikoolis töötavad ka karjäärinõustaja ja psühholoog.

Põhjalikuma informatsiooni õppeaasta alguse kohta leiab õppeosakonna veebilehelt. Oled oodatud, kohtumiseni 1. septembril!