Uudised

Pereülikooli kursused lükkuvad edasi

Seoses Covid-19 laialdase levikuga ning sellest tulenevate piirangutega toimuvad maaülikooli Pereülikooli kevadised kursused varasügisel.

Pereülikooli korraldava maaülikooli avatud ülikooli teatel lükkub 24. aprilliks kavandatud õppepäev "Elu farmis" ja 15. maiks kavandatud õppepäeva "Hiied ja eestlaste uskumused" edasi sügisesse. Kõige uuemat infot Pereülikooli kursuste ja ajakava kohta leiab veebilehelt https://avatudylikool.emu.ee/et/pereulikoolist/.

Mõlemale õppepäevale registreerunutele saadetakse vastav teavitus ning kohe, kui uued kuupäevad on paika saanud, saadetakse huvilistele kutse. 

Lisaks nimetatud kahele õppepäevale on sel aastal kavas kogu perele mõeldud koolitusi veel näiteks Võrtsjärve kalade teemal, Toidust, selle tootmisest ja valmistamisest ning tulekul on ka ühine looduspäev-rabamatk Alam-Pedja looduskaitsealal.

Seni saavad huvilised osaleda maaülikooli erinevatel põnevatel veebikoolitustel, mille kohta leiab infot aadressilt: https://avatudylikool.emu.ee/avatud-ulikool/.