Uudised

Veebikonverents „Tarkus toidab - kus ja kuidas kasvab Eesti toit?"

Kuidas kasvab Eesti toidu tooraine? Mida on vaja kvaliteedi tagamiseks? Kas Eesti teravilja, õli-ja valgukultuure ning aiasaadusi jagub kõigile? Kas midagi jääb üle ning kui jääb, siis mis sellest saab? Kui hästi elab Eestis veis? Ning lõpuks: milline pakend on toidule jätkusuutlikum?

Neile ja ka mitmetele teistele toidutootmise küsimustele annavad vastuseid maaülikooli eksperdid veebikonverentsil, mis algab maaülikooli videoserveri otseülekandena neljapäeval, 23. septembril kell 12.15. Osalemiseks ei ole tarvis registreeruda ja kuulamine on tasuta.

 

Päevakava:

12.15 - 12.35 "Toit: tarbijale ja töötlejale" (Ivi Jõudu, toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia dotsent)

12.40 - 13.00 "Mis on superfruit?" (Kadri Karp, aianduse professor)

13.05 - 13.25 "Maailm veistega või ilma?" (Marko Kass, põllumajandusloomade toitumisfüsioloogia ja söötmisteaduse dotsent)

13.30 - 13.50 "Kust algab toit?" (Evelin Loit, taimekasvatuse dotsent)

13.50 - 14.30 Arutelu paneelis. Küsimused on oodatud konverentsi Facebooki live-video kommentaariumisse.

Otseülekanne on leitav SIIN ja maaülikooli Facebooki lehel.

 

Kontakt: Evelin.Loit@emu.ee