Uudised

Akadeemilisele aktusele pääseb vaid kutsetega, huvilised on oodatud liituma veebi kaudu

Eesti Maaülikooli aastapäevale pühendatud akadeemiline aktus toimub peahoone aulas 5. novembril algusega kell 12. Meie kõigi tervise ja turvalisuse huvides on aktus piiratud osalejate arvuga​. 

Seoses maailmas ja Eestis valisteva keerulise ajaga saavad aktusel osaleda vaid need, kelleni on jõudnud spetsiaalne kutse. Kes ei ole kutset saanud, saavad aktust jälgida veebis. Need, kes said aktuse kutse, peavad arvestama järgneva piiranguga: seoses Vabariigi Valitsuse kehtestatud uute piirangutega ei kehti enam negatiivne testitulemus, vaid ainult tõend vaktsineerituse või COVID-19 läbipõdemise kohta. 

Aktusel toimub professor Christopher Brian Joyce`i audoktoriks promoveerimine. Joyce peab ka akadeemilise loengu teemal: „25 aastat Eesti rannikumärgalade uuringuid: ohud ja võimalused.“ Lisaks promoveeritakse aastapäevaaktusel uued doktorid, antakse üle Eesti Maaülikooli teenetemedalid ning tunnustatakse teadus- ja õppetöös silmapaistnud ülikoolipere liikmeid. Välja kuulutatakse maaülikooli aasta tegu ja aasta vilistlane. 

Sündmus tuleb pidulik, täis muusikalist naudingut ja kindlasti tasub seda veebi vahendusel jälgida. Otseülekanne on nähtav SIIN