Uudised

Vilistlaspeo piletimüük liigub kiires tempos

Eesti Maaülikool kutsub oma vilistlasi taaskord koduseinte vahele, kui 9. septembril toimub vilistlaste kokkutulek. Esimeste nädalate piletimüük on näidanud, et huvi ürituse vastu on suur. 

Vilistlaskogu esimees Argo Normak rääkis, et vilistlaspidu on suurepärane nostalgiaõhtu, kus on võimalik kohtuda endiste kursuse- ja koolikaaslastega. „Vilistlased, kes jätkavad sarnasel erialal, jäävad paratamatult kooliga ja oma kursusega seotuks kogu eluks. Maaülikooli kursuste ühtekuuluvustunnet ja kodust õhkkonda on alati kadestatud. Seda kinnitab seegi, et esimesed ligi 1200 piletit vilistlaspeole müüdi läbi väga kiiresti,“ kommenteeris Normak. 

Spordihoones toimuval meeleolukal peoõhtul astuvad üles Tip Malts, Nedsaja Küla Bänd, Karl-Erik Taukar Band ja Popsid, õhtut juhib tuntud diskor ja raadiohääl Allan Roosileht. Päeva jooksul on vilistlastele avatud maaülikooli instituutide uksed.

Vilistlaspeo piletimüük algas 4. aprillil ja kuni Maamessi lõpuni sai pileti soetada 25 euroga. Alates 24. aprillist kuni mai lõpuni maksab sooduspilet 30 eurot, misjärel alates 1. juunist kuni juuli lõpuni tuleb pileti eest tasuda 40 eurot. Alates 1. augustist maksavad viimased piletid 50 eurot. Seega tasub kiirustada, et soetada soodushinnaga pilet ja olla kindlasti peo nimekirjas. Eesti Maaülikooli Vilistlaste kokkutuleku "Elu parimad aastad" piletid on müügil veebilehel vilistlane.emu.ee