Uudised

Galerii: inspireerivad kolleegid said tunnustuse

Foto: Maria Kilk
Silva Tedrema ja rektor Ülle Jaakma

13. jaanuaril tõmmati Eesti Maaülikooli peahoones joon alla konkursile, mille abil tunnustati maaülikoolis töötavaid tublisid kolleege. 

Lõppenud kolleegipreemia konkurss oli järjekorras teine, esmakordselt tunnustati kolleege 2021. aastal. Konkurss viidi läbi kahes voorus - esimeses voorus esitati 26 töötaja kohta vastavalt statuudile põhjendus, teises voorus valisid töötajad salajase hääletuse teel kolm enim hääli saanud nominenti. Kuna esikoht läks jagamisele võrdse arvu häältega, kuulutati kolleegipreemia laureaatideks neli töötajat. Teises voorus kogunes 24 tunniga 292 hääletajat. 

Kandidaate esitati erinevatest üksustest ja vastutusaladelt, mis kinnitab, et igal pool meie ümber on suurepärased kolleegid. 2022. aasta kolleegipreemia laureaatideks said Piret Trei, Ülla Harak, David Richard Arney ja Silva Tedrema. Kõiki laureaate iseloomustab ülim tagasihoidlikkus ja fakt, et kõik nad on ülikoolis töötanud vähemalt 10 aastat.

Kolleegipreemia väljaandmise eesmärk on tunnustada töötajaid, kes aasta jooksul on silma paistnud töötajate ja struktuuriüksuste vahelise koostöö edendajana ning ülikooli väärtuste hoidja ja kandjana. Ülikool tänab töötajaid, nii neid, kes märkasid ja neid, keda märgati. Juhid, hoidke ja märgake oma sädeinimesi, nemad süütavad ja inspireerivad ka teisi kolleege ning nii on kogu ülikooliperel hea koos töötada. Kõikide nominentidega saab tutvuda siin ja alates jaanuari lõpust Metsamaja taimeseinal.