Uudised

Galerii: Metsamajas avati kolleegipreemia nominentide sein

Nominendid tööstaaži järgi rivis (alates vasakult lühem tööstaaž)

Täna avati Metsamajas kolleegipreemia nominentide sein, kus saab tutvuda silmapaistvate maaülikooli töötajatega. 

Lõppenud kolleegipreemia konkurss oli järjekorras teine, esmakordselt tunnustati kolleege 2021. aastal. Konkurss viidi läbi kahes voorus - esimeses voorus esitati 26 töötaja kohta vastavalt statuudile põhjendus, teises voorus valisid töötajad salajase hääletuse teel kolm enim hääli saanud nominenti (täpsemalt loe siin). 

Täna olid 26 nominenti kutsutud Metsamaja fuajeesse, kus üheskoos avati nominentidele pühendatud sein. Konkursi korraldaja Kerli Liiv sõnas, et iga organisatsiooni tähstaim vara on tema töötajad ja neid peab tunnustama.

Töötajate tähtsust rõhutas ka rektor Ülle Jaakma. "Töötajateta ei oleks võimalik eesmärkide suunas liikuda ja neid saavutada. Seega on tähtis enda inimesi hoida ja tänada," rääkis Jaakma. Et üritusel osalejad saaksid üksteisest rohkem teada, rivistati nad tööstaaži järgi. 

Kolleegipreemia väljaandmise eesmärk on tunnustada töötajaid, kes aasta jooksul on silma paistnud töötajate ja struktuuriüksuste vahelise koostöö edendajana ning ülikooli väärtuste hoidja ja kandjana. Ülikool tänab töötajaid, nii neid, kes märkasid ja neid, keda märgati. Kõikide nominentidega saab tutvuda siin ja kuni mai lõpuni Metsamaja taimeseinal.