Uudised

Maamessi ja Raiespordi MM-i ajal muutub ülikooli parklates parkimiskorraldus 

Spordihoone ja Metsamaja parkla

Lähenemas on 20.-22. aprillil toimuv Maamess ja 19.-22. aprillil aset leidev Raiespordi MM, mis toovad meie linnakusse suure liikluskoormuse. Seetõttu muutub ajutiselt parkimiskord meie linnaku parklates.

Osa parklaid on sel nädalal suletud ja parklates ei ole tagatud parkimiskontrolli. Palume, et planeeriksite oma liikumise järgmisel nädalal teisiti, eelistades võimalusel tulla maaülikooli jalgsi või jalgrattaga.

Parkimisel kogu linnakus kehtib põhimõte: "kes ees, see mees." See tähendab, et vaba parkimiskohta ei pruugi leida ka siis, kui teile on väljastatud parkimisluba ajutisse lisaparklasse. Palume, et need, kelle tavapärane parkimiskoht ei ole kättesaadav, ei küsiks nendeks päevadeks endale parkimisluba igaks juhuks, vaid ainult siis, kui seda kindlasti vaja läheb. Eelmiste aastate kogemus näitab, et parkimislubade väljastamise hulk kasvas Maamessi ajal tavapärase ajaga võrreldes kuuekordseks!

Kindlasti tasub maaülikooli linnakus liiklemiseks varuda neil päevil lisaaega, sest inimeste ja sõidukite hulk on mitmekordne ja ummikud tavapärased.

 

  • Metsamaja parkla on seoses Raiespordi MM-i ettevalmistuste ja toimumisega suletud terve nädala, 17.-23. aprillil. Palume selleks perioodiks viia Metsamaja parklast ära kõik seal seisvad sõidukid!
  • Metsamaja ja spordihoone parklas parkimisele pakub maaülikooli liikmeskonnale ajutiselt asendust parkimine Kreutzwaldi 56f territooriumil (raudtee äärsel platsil, mille piirid ajutiselt tähistatakse). Ajutisse parklasse saavad parkida Metsamajas töötavad inimesed parkimisloa alusel, mille väljastamise korraldavad MI ja PKI kontaktisikud Kerli Plato ja Kristel Kirsimäe. Aga tuletame siinkohal uuesti meelde, et parkimisluba ei garanteeri parkimiskoha olemasolu ajutises parklas!
  • Samuti on terve nädala jooksul päevasel ajal suletud spordihoone parkla, kuid see muutub spordihoone külastajatele kasutatavaks iga päev alates tööpäeva lõpust.
  • Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi hoone (Kreutzwaldi 62) sissesõitu kontrollib 20.-22. aprillil turvafirma töötaja, kes on kohustatud kõik ülikooli liikmed ja loomakliiniku kliendid läbi laskma. Maamessi korraldaja on planeerinud elektriliini alla eksponentide parkla.
  • Mujal EMÜ õppehoonete juures parkimise õigusi spetsiaalselt ei reguleerita. Kehtib tavapärane parkimiskord.
  • EMÜ spordiklubi korraldab Raiespordi MM-i ja Maamessi pealtvaatajatele tasulist parkimist 19.- 22. aprillini veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi hoone kõrval oleval haljasalal. Vaata selle kohta selgitavat joonist. 

 

Lisainfo:

haldusdirektor Toivo Ilves, 7313371, 5056799