Sündmused

Koolitus "Toidutööstuse seadmed - ideest nutika lahenduseni"

Algus: 13.05.2021 10:00

Veebikeskkond BigBlueButton

Täiskasvanute täienduskoolituse kursuste riikliku koolitustellimuse 2021. aastaks raames toimuv koolitus tootmisettevõtete töötajatele ja FIE-dele. 

Koolitus toetab erinevates majandussektorites uute tehnoloogiate kasutuselevõttu, soodustab tarkade tehnoloogiakasutajate ja -tellijate ning arenduste juhtide kujunemist, aitab ettevõtetel ja organisatsioonidel digitaliseerida oma tooteid, teenuseid ja äriprotsesse.
Väikeettevõtjatel on võimalik taotleda põllumajandussaaduste töötlemise üksuste rajamiseks investeeringutoetusi. Sageli jagatakse investeeringud mitmete aastate peale, kuna ühe vooru maksimaalne toetussumma ei võimalda kogu lahendust korraga soetada. Nii tekivad olukorrad, kus soetatakse seadmeid, mis ei ühildu ning ei võimalda optimaalseid, efektiivseid tootmislahendusi. Sageli jääb läbi mõtlemata ka vajadus ja arenguperspektiiv.

Koolitus annab alustavale või laienevale toidutootjast ettevõtjale esmased teadmised uute tehnoloogiate kasutuselevõtuks, et osata paremini kavandada uusi investeeringuid.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT

 

Koolitus on kavandatud toimuma auditoorselt kontaktõppes.
Vajadusel teeme esimese ja teise õppepäeva maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.