Sündmused

Veebikoolitus "Salmonella spp toidupatogeenina"

Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate väga olulise toidupatogeeni, Salmonella spp, esinemisest toidu käitlemise ahelas; patogeeni ohjemeetmetest ja hävitamisest.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Salmonella spp toidupatogeenina
  • Salmonella haiguspuhangute näiteid
  • Salmonella ohjemeetmed
  • Salmonella toiduohutuse kriteeriumid
  • Salmonella probleemide ennetamise võimalused
  • Salmonellade hävitamine toidus

 

Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“  toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.

 

Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA),  mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT