Sündmused

Veebikoolitus "Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine"

Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Koolitus annab ülevaate, millised on toidutööstuse tootmisjääkide väärindamise võimalused ja selleks kasutatavad tehnoloogiad.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Marjade ja puuviljade töötlemise kõrvalsaadused ja nende väärindamine;
  • Teravilja ja õliseemnete (tootmis)jääkide väärindamine;
  • Loomsed kõrvalsaadused ja nende liigitamine, väärindamine ja võimalikud tehnoloogiad;
  • Piimatoodete tööstuse kõrvalsaadused ja nende väärindamine.

 

Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“  toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee