Sündmused

Koolitus "Mõõtmised tootmistehnikas"

Algus: 19.01.2023 09:00

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1, mõõtelaboratoorium A017

Koolitus annab tootmises ja tööstuses töötavale inimesele baasteadmised põhilistest tootmistehnikas kasutatavatest mõõteriistadest ja -seadmetest, mille abil uute tehnoloogiate arendamise ja kasutuselevõtuga edasi minna.

Antud koolituse eesmärgiks on anda osalejale esmased oskused tänapäeval kasutatavate mõõteriistades ja -seadmete kasutamisest ning nende abil mõõtmise ülesannete lahendamisest. Eraldi tähelepanu pööratakse ka geomeetrilise mõõtmestamise ja tolereerimise osale ning koordinaatmõõtemasina kasutamisele.

 

Koolituse sihtrühm:

  • - väikese ja keskmise suurusega tootmisettevõtete töötajad ja FIE-d, kellel on vajadust ja huvi õppida tundma põhilisi töötleva tööstuse valdkonnas rakendatavaid mõõteriistu ja -seadmeid;
  • - registreeritud töötud kui ka inimesed, kes hetkel ei tööta, aga pole töötuna registreeritud, kuid unistavad omaenda ettevõtte loomisest;
  • - õpetajad ja KOV töötajad, kui antud koolitus on teile tööalaselt vajalik;
  • - mehhaanikainsenerid, kes asuvad taotlema või taastõendama kutset.

Koolituse sihtrühma ei kuulu EMÜ töötajad ja üliõpilased.

 

Koolitus toimub auditoorselt.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

Õppekoha saamiseks on tarvis kuuluda sihtrühma, registreeruda koolitusele ja esitada 9. jaanuariks 2023 motivatsioonikiri.

 

Koolitus toimub ülikoolides ja rakenduskõrgkoolides toimuvate täiskasvanute täienduskoolituse kursuste riikliku koolitustellimuse 2022. aastaks lisatellimuse raames ning tegevust rahastatakse ESF programmist "Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine". 
Koolitus on sihtrühma kuuluvale ja koolituse lõpetamise nõuded täitnud õppijale tasuta.

 

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee