Sündmused

Veebikoolitus "Salmonella spp ja kampülobakterid toidupatogeenina"

Algus kell: 09:00
Lõpp kell: 12:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on tõsta salmonellade ja kampülobakterite kui oluliste toidupatigeenide alast teadlikkust.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

- Salmonella spp. ja kapülobakterid toidupatogeenina k.a. olulisus rahvatervise tasandil;
- Seonduv seadusandlus k.a. toiduohutuse ja protsessi hügieenikriteeriumid;
- Kampülobakterite ja salmonellade esinemine toidu tootmiseahelas ning toitudes;
- Kampülobakterite ja salmonelladega seonduvate riskide ning ohtude ennetamise ja ohjamise võimalused.

 

Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“  toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.

 

Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud).
Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA),  mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee