Uudised

Uudised

Eesti Maaülikool ootab avaldusi 839 riigieelarvelisele kohale

Alates tänasest, 27. juunist saab lisaks elektroonilise infosüsteemile esitada ka paberkandjal sisseastumisdokumente Eesti Maaülikooli õppima asumiseks. 2011. aastal võtab Eesti Maaülikool riigieelarvelistele kohtadele vastu 839 uut üliõpilast, neist bakalaureuse-, ehitusinseneri-, loomaarsti- ja rakenduskõrgharidusõppesse 494, magistriõppesse 320 ja doktoriõppesse 25. 

Eesti Maaülikooli õppeprorektor Jüri Lehtsaare hinnangul on populaarseimateks erialadeks tänavu tõenäoliselt ökonoomika ja ettevõtlus, maastikuarhitektuur ning maastikukaitse ja -hooldus. „Eesti Maaülikoolis omandatakse loodussäästlik mõtlemine ja eluviis ning meie lõpetajad on tänu rohelisele mõtteviisile tööturul hinnatud tegijad mitmes valdkonnas,“  toob Jüri Lehtsaar välja Eesti Maaülikooli eeliseid.

Ülikooli kohapeale saab avaldust esitama tulla tänasest, 27. juunist.  Avaldusi saab esitada kuni 7. juulini igal tööpäeval kell 9.00-15.00. Tasulistele õppekohtadele statsionaarses õppes saab avaldusi esitada tööpäevadel kuni 21. juuli kella 15.00ni Eesti Maaülikooli peahoones või ööpäevaringselt sisseastumise infosüsteemi SAIS kaudu (www.sais.ee). Kaugõppe avalduste vastuvõtt ja lepingute sõlmimine kestab kuni 18. augusti kella 15.00ni tööpäevadel Eesti Maaülikooli peahoones.

Magistriõppe vastuvõtt algas Eesti Maaülikoolis 6. juunil,  kaugõppe bakalaureuse ja ehitusinseneriõppe vastuvõtt 13. juunil.  20. juunist on võimalik esitada elektroonilist avaldust internetis aadressil www.sais.ee Eesti Maaülikooli bakalaureuse-, ehitusinseneri-, loomaarsti- ja rakenduskõrgharidusõppe päevasesse õppesse.

Lisainfo sisseastumise kohta: http://www.emu.ee/sisseastujale/

Vastuvõetute nimekirjad avalikustatakse 13. juulil Eesti Maaülikooli kodulehel.

 

Kairit Prits
Avalikkussuhete osakonna juhataja kt
Eesti Maaülikool
tel: 731 3044, 53 455 996
kairit.prits@emu.ee

 




Eesti Maaülikool
F. R. Kreutzwaldi 1, Tartu 51006 e-post: info@emu.ee  E-R 8.00-16.30