Veebikoolitus "Lõhna- ja maitseained toidutootmises"
Algus kell: 13:00 Lõpp kell: 15:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid lõhna- ja maitseained toidutööstuses, nende valmistamist, kasutamist ja omadusi, aga ka nende kasutamisega seonduvaid ohte.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
- Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
- Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;
- Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 45 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306 karin.kiss@emu.ee