Sündmused

Veebikoolitus "Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus"

Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15

Veebikeskkond BigBlueButton

KOOLITUS TOIMUB! 
Registreerumine jätkub koolituse alguseni!

 

Seda koolitust ei salvestata ning koolitus ei ole järelevaadatav!


 

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
- Rümpadelt proovide võtmine.

 

Osalema on oodatud kõik huvilised.
 

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel. 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee