Uudised

Maaülikooli stipendiumikonkursid

Maaülikoolil on hea traditsioon anda aastapäevaaktusel üle mitmeid stipendiume ning sellega seoses on välja kuulutatud 3 stipendiumikonkurssi, millele oodatakse avaldusi. Stipendiumid antakse üle 8. novembril Eesti Maaülikooli akadeemilisel aktusel.

  • Raefondi stipendium, antakse 10 Tartust pärit tudengile, stipendiumi suurus on 517,70 eurot. Taotluste tähtaeg on 15. oktoober. Lisainfot ja taotlusvormi leiab SIIT.
     
  • Spordistipendium, medalitele ja kõrgete kohtadele konkureerivatele sportlastele, stipendiumi suurus on 1000 eurot ning taotluste tähtaeg 1. november. Lisainfot leiab SIIT.
     
  • Esmakordselt antakse sel aastal välja stipendium „Põllumees kui tippjuht“ tudengile, kelle uurimustöö on seotud põllumajandussektori juhtimisega. Stipendiumi suurus on 500 eurot ning tähtaeg 20. oktoober. Lisainfot leiab SIIT.
     
  • AS Baltic Agro stipendium tunnustab 500 euroga uudseid, praktiliselt rakendatavaid ja üldsusele huvipakkuvaid uurimisteemasid. Taotluste tähtaeg on 31. oktoober, lisainfot leiab SIIT.