Uudised

Algas seitsmes tudengite keskkonnalaager Suveakadeemia

Täna, 17. juulil algas seitsmes Suveakadeemia, mis seekord toimub Järvamaal Albu vallas Rabav matkakodus ning kannab nime „Suveakadeemia 2012 – Südame lähedal!“. 

Vahemikus 17.- 22. juuli tehakse tutvust Järvamaa kultuuri ja loodusega. Sel aastal on laagri peamised teemad Vargamäe muuseum; kanuudel Jägala jõe puhastamine; matk, kus tutvume kohaliku looduskeskkonna ning pärandkooslustega; ökoloogiline ehitus ja käsitöö; lisaks on tantsuõhtu kohaliku rahvatantsutrupiga ning palju muud põnevat. „Suveakadeemia annab võimaluse veeta nädala rahulikult looduses ning tutvuda muidu võibolla mitte nii tuttava Kesk-Eestiga. Ilmast ei lasta end härida, sest õige suveakadeemik naudib laagrit iga ilmaga ning esimene päev annab alust optimismiks, et näeme ka päris palju päikest,“ ütles projektijuht Martin Tishler.

Suveakadeemia on suvine noorte keskkonnalaager, mida korraldab Eesti Maaülikooli Keskkonnakaitse Üliõpilaste Selts alates 2006. aastast. Suveakadeemiat toetavad Hasartmängumaksu Nõukogu ja Eesti Maaülikool.