Uudised

AIRE veebiseminar: kuidas sinu ettevõte saab kasu robotiseerimisest?

Millised on Eesti robotiseerimise trendid ja robotiseerimise kui sellise otstarbekus ettevõtetele? Kui tahad leida sellele ja paljudele teistele küsimustele vastuseid, siis kutsume sind 20. detsembril kell 14.15 – 16.30 toimuvale Tehisintellekti- ja robootikakeskuse AIRE veebiseminarile “Hetke ja tuleviku olukord robotiseerimises Eestis ja maailmas – arutelu eksperdiga”. 

TEHISINTELLEKTI- JA ROBOOTIKA-KESKUS AIRE korraldab koostöös Eesti Maaülikooliga veebiseminari robotiseerimisest Eesti tööstuses, kuhu on oodatud väikese ja keskmise suurusega töötleva tööstuse (EMTAK C) ja tootmisettevõtted. Seminar on suunatud tööstusettevõtete töötajatele, kes soovivad tutvuda tootmise digitaliseerimise võimaluste ning tööstusrobotitega. 

Seminari läbiviijaks on Eesti Maaülikooli tootmistehnika valdkonna lektor Indrek Virro, kellel on tänaseks 6 aastat kogemust tööstusautomaatika ja robotite programmeerimises. 

Koos Indrekuga arutavad teemat oma ala spetsialistid: 

  • Peeter Sekavin, mehhaanika insener ja Demek CNC juhatuse esimees. Peetril on robotitega tegelemise kogemus alates 2004. aastast ning on koostöörobotite Universal Robots ja Mobile Industrial Robots esindaja Eestis ja Baltikumis.
  • Kristjan Türk on Foxway OÜ tehnoloogia ning arendusosakonna juhataja. Kristjanil on aastatepikkune kogemus tööstusliinide projekteerimise ja arendamisega. Tema ülesandeks on leida, arendada ja implementeerida uusi tootmistehnoloogiaid eesmärgiga suurendada ettevõtte ressursitõhusust.
  • Ken Varik on Atemix Tööstusautomaatika asutaja ja Woboton OÜ tegevjuht ning omab pikaajalist kogemust tööstusautomaatika valdkonnas. 

Seminari käigus käsitletakse peamiselt maailma ja Eesti robotiseeritavust arvudes ehk palju üldse Eesti tööstuses roboteid kasutusel. Tutvustatakse enam kasutuses olevate tööstusrobotite tüüpe ja tootjaid ning arutletakse Eesti robotiseerimise trendidest ning milline on robotiseerimise otstarbekus. 

Koolituse täismahus läbijad saavad Eesti Maaülikooli täiendkoolituse tõendi. 

Koolitusele registreerumise tähtaeg on 15. detsember 2022 ja seminar ise toimub juba 20. detsembril

Registreerimiseks külasta linki:  Kutse veebseminarile: Hetke ja tuleviku olukord robotiseerimises Eestis ja maailmas – arutelu eksperdiga

  • Kursusel osalemise tingimuseks on AIRE digiküpsuse hindamise ankeedi täitmine oma tööstusettevõtte kohta. Täpsem info saadetakse pärast registreerumist e-mailile.
  • Ühest ettevõttest saab osaleda kuni 2 inimest.

Tule koolitusele ja alusta konkurentsitihedaks tulevikuks valmistumisega juba praegu! 

AIRE toetab tööstusinnovatsiooni loomist, tuues kokku ülikoolide teadmised ja ettevõtete vajadused läbi nõustamise ja koolituste. Lisainfo AIRE tegevuste kohta leiab nende kodulehelt https://aire-edih.eu/.