Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate olulisematest toidupatogeenidest- nende ohtlikkusest, kasvuparameetritest, ohjamise võimalikkusest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Toidupatogeenide olulisus
Näiteid haigusjuhtumitest ja haiguspuhangutest
Salmonella spp. toidupatogeenina
Listeria monocytogenes toidupatogeenina
Campylobacter spp. toidupatogeenina
Toitlustamisel olulised toidupatogeenid
Proovide võtmise üldpõhimõtted
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud). Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT