Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate väga olulise toidupatogeeni, Salmonella spp, esinemisest toidu käitlemise ahelas; patogeeni ohjemeetmetest ja hävitamisest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Salmonella spp toidupatogeenina
Salmonella haiguspuhangute näiteid
Salmonella ohjemeetmed
Salmonella toiduohutuse kriteeriumid
Salmonella probleemide ennetamise võimalused
Salmonellade hävitamine toidus
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Koolitus on sihtrühma kuulujale TASUTA (kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud). Tegemist on vähese tähtsusega abiga (VTA), mille arvestuslik summa on lisatud tegevuse kirjelduse juurde.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT