Koolitus annab ülevaate, millised on toidutööstuse tootmisjääkide väärindamise võimalused ja selleks kasutatavad tehnoloogiad.
Koolitusel käsitletavad teemad:
Marjade ja puuviljade töötlemise kõrvalsaadused ja nende väärindamine;
Teravilja ja õliseemnete (tootmis)jääkide väärindamine;
Loomsed kõrvalsaadused ja nende liigitamine, väärindamine ja võimalikud tehnoloogiad;
Piimatoodete tööstuse kõrvalsaadused ja nende väärindamine.
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ja selle toimumist toetab Euroopa Liit.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306 karin.kiss@emu.ee