Toiduhügieeni algastme koolitus kõigile, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu või kelle töös on antud koolituse läbimine oluline.
Koolitus annab esmased teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.
Käsitlemisele tulevad teemad:
Toiduhügieeni põhimõtted
Toitu käsitlevad õigusaktid
Enesekontrolli põhimõtted
Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid, ennetamine
Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine
Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje
Isiklik hügieen
Tegemist on tasulise koolitusega.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIT