Sündmused

Veebikoolitus "Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus"

Algus kell: 10:00
Lõpp kell: 15:15

Veebikeskkond BigBlueButton

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
- Rümpadelt proovide võtmine.

 

Osalema on oodatud kõik huvilised.
 

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee