Sündmused
- Üldinfo
- Juhtimine
- Akadeemiline eetika
- Uudised ja sündmused
- Galerii
- Sümboolika ja meened
- Avalik teave
- Roheline ülikool
- SA Joosep Tootsi Fond
- Baltic Agro stipendium
- Vilistlaskogu stipendium
- Hanza stipendium
- Piimafondi stipendium
- Noore loomaarsti-loomakasvataja fond
- Saaremaa stipendium
- LandCredit stipendium
- Taimebioloogia stipendium
- Jõudluskontrolli stipendium
- Eesti Geodeetide Ühingu stipendium
- Tallinna Vesi ALUSTAJA stipendium
- Tallinna Vesi EDASIPÜRGIJA stipendium
- Ukraina stipendiumifond
- PetCity stipendium
- Reginett stipendium
- Soutwestern Advantage stipendium
- EMÜ Ukraina stipendium
- Videoarhiiv
- EMÜ videod Youtube'i keskkonnas
Koolitus "Lisaained toidus"
Algus kell: 13:00
Lõpp kell: 16:15
Veebikeskkond BigBlueButton
Professor Tõnu Püssa koolitus pakub teadmisi toiduainete tehnoloogias kasutatavate lisaainete (E-ainete) seadusandlusest, nende ainete koostisest, omadustest ja funktsionaalsusest ning toime mehhanismist toidus, nende kasutamise vajadusest, meetoditest ja kasutamisega seonduvatest probleemidest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
-
Toidulisandite seadusandlus, nende testimine ohutuse hindamiseks, ADI mõiste.
-
Lühike ekskursioon toksikoloogiasse.
-
Lisaainete iseloomustamine nende kasutamise eesmärkide kaupa.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 65 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator:
Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee