Lektor Kristi Kerner´i poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaate toidu sensoorsetest omadustest kui kvaliteedi näitajatest.
Koolitusel tutvustatakse toidu organoleptilisi omadusi ja nende tajumist meeleorganitega, antakse ülevaade sensoorse analüüsi põhitõdedest ja sensoorse analüüsi meetoditest.
Koolituse sisu:
Koolituse sihtrühm: toidutootmise ettevõtete tehnoloogid ja laboritöötajad, kes igapäevaselt tooteid sensoorselt hindavad.
Koolitusel õppekoha saamiseks tuleb:
Koolituse kirjeldus ÕISislink opens in new page
Koolituse kirjeldus METK nõuandeteenistuse koolituskalendrislink opens in new page
F. R. Kreutzwaldi 56/3 klass 222
Algus 10.00
Lõpp 15.15
Koolitus on sihtrühma kuuluvale õppijale tasuta.
Registreeru ÕISis link opens in new pageKoolitusel osalemine on juriidilisele isikule vähese tähtsusega abi (VTA).
Abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 271 eurot.
Ettevõtte VTA vaba jääki saab kontrollida Rahandusministeeriumi veebileheltlink opens in new page.
Vaata ka teisi AKIS programmi raames toimuvaid tegevusi!link opens in new page
Koolituse koordinaator
peaspetsialist
Õppeprorektori vastutusala
Avatud Ülikool
+372 7313275
+372 7313275