Mikrokraadi eesmärgiks on omandada põhiteadmised taimset päritolu toidutoorme keemilisest koostisest, omadustest ja kvaliteedist ning taimset päritolu toidutoorme keskkonnasäästlikust väärindamisest. 
Osaleja õpib tundma toiduainete säilitamise meetodeid, konserveerimise teoreetilisi aluseid ja tehnoloogiaid saades lisaks ka põhiteadmised tootearenduse etappidest ja teaduse rollist tootearenduses.

Mikrokraadi maht on 14 EAP-d ning see koosneb õppeainetest:

  • Toiduainete taimne toore (4 EAP)
  • Toiduainetööstuse tootearenduse alused (2 EAP)
  • Taimsete toiduainete tehnoloogia alused (5 EAP)
  • Toiduainete säilitamistehnoloogiate alused (3 EAP)

Mikrokraadile on õppima on oodatud erialase tasemehariduseta (vähemalt keskharidusega) või aegunud oskustega (sh erialase kõrgharidusega) töötajad, kes töötavad taimse toorme väärindamise valdkonnas ning soovivad täiendada oma erialaseid teadmisi kestlikest praktikatest ja innovatiivsetest taimsete toiduainete valmistamise tehnoloogiatest.

Mikrokraadi õppeainete täpsemad kirjeldused ja toimumise kuupäevad on leitavad ÕISist, vastavate õppeainete toimumiste aegade alt (leia link õppeainete loend).link opens in new page

Mikrokraadil osalemiseks, tuleb mikrokraadile registreeruda.link opens in new page Kõigi registreerunutega sõlmib ülikool enne õppetöö algust koolituslepingu.

Asukoht

F. R. Kreutzwaldi 56/3

Ajakava

Õppetöö algab septembris.

Info ja registreerimine

Mikrokraadi tasu on 980 eurot

Mikrokraadi koordinaator

Liisi Veske

peaspetsialist

Õppeprorektori vastutusala

Avatud Ülikool

+372 7313177

+372 7313177

58847561

58847561