Mikrokraadi eesmärgiks on omandada põhiteadmised taimset päritolu toidutoorme keemilisest koostisest, omadustest ja kvaliteedist ning taimset päritolu toidutoorme keskkonnasäästlikust väärindamisest.
Osaleja õpib tundma toiduainete säilitamise meetodeid, konserveerimise teoreetilisi aluseid ja tehnoloogiaid saades lisaks ka põhiteadmised tootearenduse etappidest ja teaduse rollist tootearenduses.
Mikrokraadi maht on 14 EAP-d ning see koosneb õppeainetest:
Mikrokraadile on õppima on oodatud erialase tasemehariduseta (vähemalt keskharidusega) või aegunud oskustega (sh erialase kõrgharidusega) töötajad, kes töötavad taimse toorme väärindamise valdkonnas ning soovivad täiendada oma erialaseid teadmisi kestlikest praktikatest ja innovatiivsetest taimsete toiduainete valmistamise tehnoloogiatest.
Mikrokraadil osalemiseks, tuleb mikrokraadile registreeruda.link opens in new page Kõigi registreerunutega sõlmib ülikool enne õppetöö algust koolituslepingu.
F. R. Kreutzwaldi 56/3
Õppetöö algab septembris.
Mikrokraadi tasu on 980 eurot
Mikrokraadi koordinaator
peaspetsialist
Õppeprorektori vastutusala
Avatud Ülikool
+372 7313177
+372 731317758847561
58847561