Mikrokraadi eesmärgiks on anda osalejale põhiteadmised toidutehnoloogia põhiprotsessidest ja seadmetest ning nende rakendamisest toiduainetööstuses. Lisaks õpitakse toiduainete pakendamise võimalusi, et teha teadlikke ja kestlikke valikuid. Arendatakse oskuseid energiatõhusate tootmisliinide kavandamiseks. Pakutakse ülevaadet jätkusuutlikust tootearendusest ja teaduse rollist selles. Tutvutakse toiduohutuse juhtimissüsteemi ülesehituse ja haldamisega. Õpitakse arendama ja analüüsima oma äriideed ning planeerima selle elluviimiseks vajalikke samme ning ressursse.
Mikrokraadi maht on 22 EAP-d ning see koosneb õppeainetest:
Mikrokraadile on õppima on oodatud erialase tasemehariduseta (vähemalt keskharidusega) või aegunud oskustega (sh erialase kõrgharidusega) töötajad, kes soovivad täiendada oma erialaseid teadmisi kestlikest praktikatest ja soovivad toidutoormele anda jätkusuutlikku lisandväärtust selle esmase või väiksemahulise töötlemise kaudu.
Mikrokraadil osalemiseks, tuleb mikrokraadile registreerudalink opens in new page. Kõigi registreerunutega sõlmib ülikool enne õppetöö algust koolituslepingu.
F. R. Kreutzwaldi 56/3
Õppetöö algab septembris.
Mikrokraadi tasu on 1540 eurot
Mikrokraadi koordinaator
peaspetsialist
Õppeprorektori vastutusala
Avatud Ülikool
+372 7313177
+372 731317758847561
58847561