Prof Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on tõsta toidutootjate teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.
Koolituse sisu:
Koolituse sihtrühm: põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjad (nii juriidilised kui füüsilised teemast huvitatud isikud) ja valdkonna nõustajad.
Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.
Koolituse kirjeldus ÕISislink opens in new page
Koolituse kirjeldus METK nõuandeteenistuse koolituskalendrislink opens in new page
Veebikeskkond BigBlueButton
Algus 09.00
Lõpp 12.15
Koolitus on sihtrühma kuuluvale õppijale tasuta.
Koolitusel osalemine on juriidilisele isikule vähese tähtsusega abi (VTA).
Abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 164 eurot.
Ettevõtte VTA vaba jääki saab kontrollida Rahandusministeeriumi veebileheltlink opens in new page.
Vaata ka teisi AKIS programmi raames toimuvaid tegevusi!link opens in new page
Koolituse koordinaator
peaspetsialist
Õppeprorektori vastutusala
Avatud Ülikool
+372 7313275
+372 7313275