Prof Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on tõsta toidutootjate teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.

Koolituse sisu:

  • Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
  • Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes'e näitel;
  • Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
  • Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõtted.

Koolituse sihtrühm: põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjad (nii juriidilised kui füüsilised teemast huvitatud isikud) ja valdkonna nõustajad. 

Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.

Koolituse kirjeldus ÕISislink opens in new page

Koolituse kirjeldus METK nõuandeteenistuse koolituskalendrislink opens in new page

Asukoht

Veebikeskkond BigBlueButton

Ajakava

Algus 09.00

Lõpp 12.15

Info ja registreerimine

Koolitus on sihtrühma kuuluvale õppijale tasuta.

Koolitusel osalemine on juriidilisele isikule vähese tähtsusega abi (VTA). 
Abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 164 eurot.

Ettevõtte VTA vaba jääki saab kontrollida Rahandusministeeriumi veebileheltlink opens in new page.



Vaata ka teisi AKIS programmi raames toimuvaid tegevusi!link opens in new page

Koolitus on rahastatud "Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi" ehk AKIS programmi raames.

Koolituse koordinaator

Karin Kiss

peaspetsialist

Õppeprorektori vastutusala

Avatud Ülikool

+372 7313275

+372 7313275