Toiduhügieen

KOOLITUS TOIMUB!


Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna töötajatele baasteadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Toitu käsitlevad õigusaktid;
  • Toiduhügieeni põhimõtted;
  • Toidukäitleja kohustused (toidu ohutus, enesekontroll, jälgitavus jne) ja vastutus;
  • Enesekontrolli põhimõtted, eeltingimusprogrammid ja HACCP;
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid;
  • Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
  • Puhastamine, desinfitseerimine;
  • Tootmisruumide korrashoid;
  • Kahjuritõrje;
  • Isiklik hügieen.

Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.

Koolituse kirjeldus ja ajakava ÕISis.link opens in new page

Asukoht

Veebikeskkond BigBlueButton

Ajakava

Algus 09.00

Lõpp 14.15

Täpsem kirjeldus ja ajakava ÕISis

Info ja registreerimine

Koolituse tasu on 75 eurot.

Koolituse koordinaator

Karin Kiss

peaspetsialist

Õppeprorektori vastutusala

Avatud Ülikool

+372 7313275

+372 7313275

53284275

53284275