Prof Mati Roasto koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele lühiülevaate taimsete toodetega seonduvatest mikrobioloogilistest toiduohtudest ning tootmishügieeni tagamise põhimõtetest.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Taimsed tooted toidutekkeliste haiguste k.a haiguspuhangute põhjustajana;
  • Taimsete toodete riknemise ja ohutuse mikrobioloogilised indikaatorid;
  • Tootmishügieeni tagamise põhimõtted;
  • Listeria monocytogenes'e olulisus taimsetes valmistoodetes ning riskide ohjamine.

Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.

Koolituse kirjeldus ÕISis.link opens in new page

Asukoht

Veebikeskkond BigBlueButton

Ajakava

Algus 09.00

Lõpp 12.15

Täpsem kirjeldus ja ajakava ÕISis

Info ja registreerimine

Koolituse tasu on 65 eurot.

Koolituse koordinaator

Karin Kiss

peaspetsialist

Õppeprorektori vastutusala

Avatud Ülikool

+372 7313275

+372 7313275

53284275

53284275