Allergeeniohje

KOOLITUS TOIMUB!


Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele ülevaate toiduallergeenidest, toiduallergeenidega seotud ohtudest ja allergeeniohjest toidukäitlemise ettevõttes.
 

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Mõisted: toiduallergia, toidutalumatus, ristkontakt;
  • Infoallikad, sh CXC 80-2020;
  • Toiduallergia ja tsöliaakia esinemisest Eestis;
  • Õigusaktidest tulenevad kohustused toidukäitlejatele, sh märgistamine: määrused 1169/2011, 828/2014, 2021/382, PõM määrus 24;
  • Allergeenid enesekontrolliplaanis, sh HACCP plaanis;
  • Allergeenide juhtimine ettevõttes;
  • Vead käitlemisel, märgistamisel, ennetamine.


Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.

Koolituse kirjeldus ÕISislink opens in new page

Location

Veebikeskkond BigBlueButton

Timetable

Start 10:00

End 15:15

Täpsem kirjeldus ja ajakava ÕISis

Info ja registreerimine

Koolituse tasu on 75 eurot.

Koolituse koordinaator

Karin Kiss

peaspetsialist

Vice Rector for Academic Affairs’ area of responsibility

Open University

+372 7313275

+372 7313275

53284275

53284275